miercuri, 6 ianuarie 2016

FEMEILE


Femeile, luxul necesar în  viața bărbaților.
     Femeia, este persoana care este dorită, visată de aproape orice bărbat să  facă parte din viața lui. Acesteia , dacă nu îi acorzi afecţiune, spune că nu o iubeşti şi eşti insensibilă. Dacă îi acorzi afecţiune, spune că eşti sufocant şi că o oboseşti. Unei femei niciodată nu ştii ce îi trece prin cap. Sunt momente când se uită la tine afectuoasă şi zici, gata, acum este  totul ok când de fapt… se desparte de tine. Şi uneori, îţi spune că are ceva extrem de important de discutat cu tine şi nu suportă amânare. Atunci îţi spui: ”Acum e acum, ne vom despărţi.”. Dar de fapt, îţi va cere cine știe ce lucru mărunt pentru tine, dar extrem de important pentru ea.
Şi totuşi… când stai lângă ea simţi că eşti protejat de toate. Simţi că ai lângă tine ceea ce ai căutat dintotdeauna. Numai ea ştie cum să te facă ”să-ţi ieşi din minţi” şi cum respiraţia ta să se oprească pentru câteva secunde. Numai ea ştie să muncească astfel încât să facă ce este necesar în casă şi totuşi să mai aibă timp să îţi asculte ţie mofturile.
Dupa părerea mea , femeia este și pragmatică, lucru pe care nu ai cum să îl schimbi. O cameră decorată de un bărbat ar avea strictul necesar și ar arăta cam așa : o canapea, un televizor, un șifonier și o măsuță . Aici se vede intervenția unei femei... O perdea asortată cu un covor, tablouri și toate celelalte amănunte care lipsesc.
Împreună , cei doi alcătuiesc un cuplu.. Un câmin !
Femeile, luxul necesar în  viața bărbaților.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu