marți, 27 octombrie 2015

BUNĂ ZIUA OAMENI BUNI !


Pot spune cu mâna pe inima că în sufletul meu încă sunt un copil. Sincer cred că aprope în fiecare dintre noi există acel copil ce se bucura pentru anumite lucruri fără ca ceilalți să știe.
Ne place să spunem că suntem maturi, că am trecut de vârstă când o jucarie însemna ceva pentru existența nostră. Ne ascundem micile plăceri nebune, suntem curajosi, suntem oameni mari care au responsabilități , gândesc totul la o alta scară și vad totul cu alți ochi.
În realitate, mulți dintre noi, nu suntem decât niște copii rătăciți care se trezesc uneori că nu știu încotro s-o ia și așteaptă o vorba bună, un sfat o îmbrățișare. Aprope toți ne trezim în situații în care nu știm pur și simplu ce să facem deși ne spunem continuu "trebuie să treci peste asta" "ai curaj și știi cum" "ești mare! nimic nu te poate doborî " ... vorbe goale menite să ne dea putere, să ne duca mai departe în viața , vorbe pe care ni le repetăm la nesfârșit doar doar învățăm să ne descurcăm singuri în fiecare zi...Unii reușesc ușor , alții mai greu...
O zi minunată vă doresc oameni cu sufletul frumos!
Aveți grijă de voi, aveți grijă de copilul din sufletul vostru.
NU UCIDEȚI COPILUL DIN SUFLETUL VOSTRU !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu